Avocado smoothie oppskrift

 

Dette en oppskrift som kan lages på så mange måter, men her er en versjon som gir deg en smak som minner om klassisk vanilje milkshake.

Total tid: 5 min.

Serveringer: 1-2 porsjoner
ingredienser
1/2 av en stor avokado (eller en hel hvis den er liten)
1,5 dl kald melk valgt
1 ts ren vaniljeekstrakt. (evnt vaniljepulver, men oppnår ikke samme smak)
søtstoff som du velger, for eksempel 2 ss ren sirup, honning eller stevia etter smak
1/8 ts salt
1 skje proteinpulver, (valgfritt)
Bruksanvisning

Skrell avokadoen og kast stenen. Blend alle ingrediensene til de er helt flytende. Bland gjerne inn noen få “isterninger av kokosnøttmelk for en litt tykkere og kremaktig konsistens. (For å lage kokosnøtt isbiter, bare frys hermetisert kokosnøttmelk i et isbitbrett. Ikke legg til vanlige isbiter, for det vil fortynne smaken på smoothien.) Server kaldt. Rester kan tildekkes og kjøles i opptil 3 dager. Oppskriften lager omtrent 1-2 kopper.

Husk at du også kan blande inn frukt som: ananas, kiwi, banan osv for å få en vri på denne oppskriften. Yoghurt er også en veldig fin tilsetning. Naturell er det sunneste alternativet, men om du vil tilsette noe med smak er det også lov. I dette tilfelle ville det vært vanilje vi hadde anbefalt.

Comments(01)

  1. trine 26/02/2020

    Den var mye mer kremete enn hva jeg hadde trodd. Trengte ikke noe yoghurt her 🙂

Leave a comment